dinsdag 8 april 2008

Pesto

Benodigdheden :


- ½ liter olijfolie
- 2 potjes verse basilicum (Delhaize) of verse uit de tuin
- 50 gr pijnboompitten
- 50 gr parmezaan
- 3 teentjes look
- 2 koffielepels zout
- een beetje peper

Werkwijze :

Neem een keukenrobot en doe er de basilicumblaadjes, de pijnboompitten, de parmezaan, de look, peper en zout in en mix totdat alles fijn gemixt is.
Als alles goed gemixt is voeg je er geleidelijk aan de olijfolie aan toe.
Als alles erin zit laat je dit alles nog even doormixen.
Klaar is kees. Kook je pasta af, maakt niet uit welke : spaghetti, penne, regatoni of andere en meng de pesto er onder. Strooi er nog wat geraspte parmezaan over en dien warm op.

Smakelijk !!!!!!!!!!!

Ps : - Je kan het in de koelkast bewaren.

-Je kan het gebruiken op pasta, brood en je kan er nog vele andere
gerechten mee op smaak brengen.


Veel succes ermee. !!!!!

Geen opmerkingen: